duminică, 21 noiembrie 2010

Cum cumpar. Modalitati de plata si livrare



1.Daca v-ati hotarat asupra unui produs, trimiteti un e-mail cu link-ul produsului respectiv la povesti.crosetate@yahoo.com. Va asigur ca veti primi un raspuns prompt. Daca vreti, imi puteti lasa si un numar de telefon pentru o comunicare mai usoara.
2.Plata se face in sistem ramburs prin Posta Romana. Pentru comenzile mai mari de 100 ron , suport eu costurile de transport.La comenzile sub 100 ron, taxa de transport va fi achitata de client, fiind cuprinsa intre 7-15 lei, in functie de destinatie si greutatea coletului. Produsele vor fi livrate in 3-4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Daca sunteti din Bucuresti, si vreti sa scutiti taxa postala sau timpul de livrare, ne putem intalni si va voi preda personal produsul.
3.In cazul in care un produs nu vi se potriveste, contactati-ma. Modificarile le fac gratis, cu conditia sa cereti inainte detaliile necesare despre produs. In cazul in care vreti sa returnati un produs, o puteti face in maxim 10 zile lucratoare. Costurile de transport le suporta clientul. De asemenea, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit ( nu rupeti eticheta, pastrati ambalajul original). Daca vreti sa anulati comanda, va rog, anuntati-ma in maxim 24 de ore dupa ce ati confirmat-o. Daca nu ridicati coletul, nu veti mai putea face comanda a doua oara.
4.Pentru orice alte intrebari, nelamuriri si sugestii ma puteti contacta la povesti.crosetate@yahoo.com.
Acestea fiind spuse, va doresc o zi buna, plina de vise si impliniri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu